Genieten van het Spaanse leven begint bij ELLIS

(advertorial)
Iedereen met een huis aan de Costa Blanca zal beamen dat regelmatig meer tijd wordt besteed aan het oplossen van problemen dan aan het genieten van het Spaanse leven. Dit kan te maken hebben met onbekendheid met de locale rechten en plichten, maar ook met onwetendheid waar het de kwaliteit van de dienstverleners betreft. U zult niet de eerste zijn die met een aannemer of een elektricien in contact is gebracht, waarbij de hoogte van de provisie voor de tussenpersoon veel belangrijker was dan de kwaliteit van het geleverde werk. En ga dan achteraf in uw beste Spaans de discussie maar eens aan! Haast altijd trekt de klant aan het kortste eind, een ervaring rijker maar vooral een illusie armer.

ELLIS staat voor Easy & Long Living In Spain en is opgericht om u gemak, comfort en zekerheid te bieden, opdat u maximaal kunt genieten van het Spaanse leven. Daarvoor bent u immers in de eerste plaats naar Spanje gekomen. U kunt steun van ons verwachten doordat wij u helpen bij onverwachte gebeurtenissen die zich helaas ook ver van huis kunnen voordoen. In die zin zijn wij er zowel voor mensen die al jaren in Spanje wonen, alsook voor eigenaren van een vakantiewoning. Kortom, u treft in ELLIS een partner die optreedt als uw Personal Assistent en Persoonlijke Belangenbehartiger en daarnaast als vangnet.

Omdat wij alles in het redelijke doen om het u naar de zin te maken, is ons aanbod is erg uitgebreid. Enige voorbeelden om u een indruk te geven: administratie inclusief belastingaangifte, postbusfunctie, sleutelservice, auto invoeren en controleren van uw woning bij uw afwezigheid, hulp als u naar de dokter moet, het verzorgen van alle benodigde papieren, aankoopbemiddeling en alle soorten van bemiddeling in de breedste zin van het woord.

Daarnaast kunnen wij ook veel betekenen voor bedrijven, wij kunnen de administratie verzorgen, belastingaangiftes etc.

ELLIS wil de komende 5 jaar meerdere kantoren aan de Costa Blanca openen en daarna de overstap maken naar de andere Costa’s. De oprichters van ELLIS hebben ruime ervaring in deze branche, waarbij steeds kwaliteit, betrouwbaarheid en natuurlijk vooral u als klant centraal staan.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.ellis.com.es

of telefoonnummer 902-20 30 40 voor binnen Spanje en 0034 966 46 20 36 voor buiten Spanje.

Ellis